ЗА НАС:”ДИТЕКС-13 М” ЕООД e търговска компания, специализирана в търговия с лични предпазни средства по охрана на труда.
Предлаганите продукти са производство на водещи в областта световни компании и отговарят на основните изисквания за безопасност, залегнали в параграф 10 и 11 на Европейската директива 89/686 ЕЕС.

”ДИТЕКС-13 М” ЕООД e официален вносител за България на пълната гама лични предпазни средства на компанията 3М. Предлага на българския пазар също и продукти на UVEX, Ansell, Heckel, DuРont

”ДИТЕКС-13 М” ЕООД успешно прилага въведената система за управление на качеството, съгласно изискванията на EN ISO 9001:2008 и осигурява ефективна, качествена и своевременна търговска услуга, адаптирана към условията на свободния и конкурентен пазар с качество, отговарящо на настоящите и бъдещите изисквания на клиентите.
В работата си с клиентите гарантира за точност, отговорност и експедитивност при реализиране на доставките, квалифицирана консултация, коректност и стриктно изпълнение на поетите ангажименти.

Email: ditex13m@abv.bg


 

 
Copyright © 2009 Изработка на сайт от Фай Груп, all rights reserved